Дечија недеља у Његошу

У оквиру Дечије недеље организована је приредба на којој су ученици млађих разреда приказали садржаје које су научили; различите рецитације, драмске текстове и кореографије. Поред тога, одрзан је и маскенбал, када су ученици дефилеом око сколе, показали своје костиме.

Дан Светог Саве

Фотографије са Дана Светог Саве. У нашој сколи одржана је Светосавска академија поводом Дана Светог Саве, у којој су учествовали ученици наше школе. Академији су присуствовали ученици, запослени и пријатељи школе.

УСКРШЊИ   БАЗАР

У периоду од 28.03. до 30.03. 2018. године,  одржан  је традиционални Ускршњи базар. Своје маштовите и креативне радове изложили су ученици од првог до четвртог разреда у холу школе који се шаренио од ускршњих честитки и шарених јаја.

Јесењи маскенбал

Песничка сусретања

Необичан час историје

Едукативна радионица за децу “Београд – Михаилов град”, чији је циљ упознавање ђака основних школа са друштвеним и културним животом престонице Србије у 19. веку, одржана је данас у Конаку кнегиње Љубице у организацији Музеја града Београда и Удружења “Едуарт”. Осмаци из ОШ “Петар Петровић Његош” присуствовали су предавању, а уследиле су потом радионице у којима су израђивали предмете и костиме за бал, који су употпуниле и ученице Балетске школе “Лујо Давичо”. Како је изгледао “пут кроз време у 19. век”, можете погледати у нашој галерији.